Integritetspolicy

På eu-slot.top värnar vi om din integritet och skyddar de personuppgifter du delar med oss. Denna integritetspolicy beskriver hur vi samlar in, använder och skyddar dina personuppgifter. Genom att använda vår webbplats godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter enligt denna policy.

Insamling av personuppgifter

När du besöker vår webbplats kan vi komma att samla in viss information om dig automatiskt, såsom din IP-adress, webbläsartyp, språkinställningar och hänvisande webbadress. Vi använder denna information för att förstå hur våra besökare använder vår webbplats och för att förbättra användarupplevelsen.

Vidare kan du välja att frivilligt lämna personuppgifter till oss genom att använda våra kontaktformulär eller genom att skicka oss e-post. Dessa personuppgifter kan inkludera ditt namn, din e-postadress och annan relevant information för att kunna besvara dina frågor eller för att tillhandahålla den begärda servicen.

  • Vi samlar in och använder dina personuppgifter endast för att tillhandahålla de tjänster och information du begär från oss.
  • Vi delar inte dina personuppgifter med tredje part utan ditt samtycke, förutom i de fall då det krävs för att uppfylla våra rättsliga skyldigheter.
  • Vi kan använda cookies och liknande tekniker för att samla in information om dig och dina preferenser. Du kan välja att stänga av cookies i din webbläsare, men det kan påverka funktionaliteten på vår webbplats.

Användning av personuppgifter

Vi använder dina personuppgifter för att kommunicera med dig och för att tillhandahålla de tjänster du begär. Vi kan använda din e-postadress för att skicka dig nyhetsbrev eller marknadsföringsmaterial, men endast om du har gett ditt samtycke.

Vi lagrar dina personuppgifter endast så länge det är nödvändigt för att tillhandahålla de begärda tjänsterna eller så länge det krävs enligt gällande lagstiftning.

Skydd av personuppgifter

Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot obehörig åtkomst, förlust eller missbruk. Vi använder säkerhetstekniker och kryptering för att skydda den information du delar med oss.

  • Vi ändrar regelbundet våra lösenord och begränsar åtkomsten till dina personuppgifter till endast behöriga medarbetare.
  • Vi använder en säker server för att skydda dina personuppgifter.
  • Vi uppfyller gällande dataskyddslagstiftning och följer branschstandarder för dataskydd.

Dina rättigheter

Du har rätt att begära information om vilka personuppgifter vi har om dig och att få felaktiga uppgifter rättade. Du har även rätt att begära att vi tar bort dina personuppgifter eller begränsar behandlingen av dem.

Om du har gett ditt samtycke till att motta marknadsföringsmaterial kan du när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta oss.